Spara pengar med Unionen!

Fråga dig själv följande fråga: Vad händer om jag står utan jobb? Får jag ersättning?

Antagligen är svaret ”Nej” då väldigt många inte har gått med i någon A-kassa eller fack. Det som kan vara värt att tänka på är att lösningen på dilemmat inte endast är att gå med i ett fackförbund – då kan du som max få ut ca 11 000 efter skatt varje månad. Hur mycket är det om du varit medel eller höginkomsttagare? Det är där Unionen kommer in i bilden, för förutom att spara pengar så kan du med Unionen få nästintill hela din lön i ersättning om du skulle bli avskedad.

Unionen Inkomstförsäkring

Med en inkomstförsäkring hos Unionen kan du få så mycket som 80% av din lön i arbetslöshetsersättning om du blir utan jobb. Detta är en otroligt bra fördel och kostar inte mycket mer än den A-kasse avgift du månatligen betalar. Fackavgiften ligger på runt 200 kronor per månad vilket inte är någonting om du skulle råka stå utan arbete. Detta är det som ingår i ett medlemskap hos Unionen:

– Juridiskt stöd
– Inkomstförsäkring
– Information om marknadslöner
– Studiestöd
– Fördelaktiga försäkringar

Just nu behöver du inte betala medlemsavgift de första 3 månaderna för att komma igång med försäkringen och du kan alltid säga upp ditt medlemskap väldigt enkel. Spara pengar nu och bli medlem i Unionen!