Bästa sparräntan i Februari

Med vår jämförelselista kan du alltid hitta det sparkonto som har den bästa sparräntan just nu. Genom att spara pengar kan du på ett säkert och tryggt sätt få dina pengar att växa utan att riskera att förlora dem. Vi har gått igenom de sparkonton med bäst sparränta just nu och kommit fram till en vinnare:

I dagens läge så har det traditionella bankerna svårt att hänga med. 4Spar är uppstickaren som snabbt gjort sig förtjänt utmärkelsen som bästa sparkontot i Sverige. Med en oslagbar sparränta och ett erbjudande där du kan välja vilken bindningstid som helst är 4Spar ett klockrent alternativ för dig som letar efter att öka ditt värde på dina pengar. Oavsett bindningstid finner du den bästa sparräntan hos denna bank.

4Spar omfattas inte av statlig insättningsgaranti men frukta ej – även under det som beskrivs som århundradets värsta finansiella kris har ingen Svensk bank varit tvungen att gå i konkurs och nu är det bättre tider = dina pengar ligger tryggt och till en otroligt hög ränta med 4Spar.

Här nedan har du sparräntan för de olika bindningstiderna:


Ingen bindningstid 3 mån 1 år 2 år 3 år

6,5%


7,6%


8%


9,1%


10%


Bästa sparräntan hittar du jämt hos oss

Vi håller dig ständigt uppdaterad med den bästa sparräntan du kan finna i dagens marknad. Just nu är det 4Spar – imorgon kan det vara någon annan aktör. Håll dig uppdaterat med de senaste erbjudandena och sparräntorna genom att följa vårat nyhetsflöde som vi ständigt uppdaterar. Har du några frågor om hur vi tar fram den bästa sparräntan eller har tips, kontakta oss på info@bästasparkontot.se.