Sparkonto utan insättningsgaranti

Med ett sparkonto utan insättningsgaranti kan du som vill ha en högre sparränta tjäna upp till 10% per år. Ansök genom listan nedan.

Sparkonto Omdöme Betyg
1. ViaSPAR sparkonto
Bästa sparräntan med viaspar
Upp till 4,5% sparränta
Flexibelt
Värt ett besök!
5/5
Mer information

De finansiella institutionerna i Sverige har stått emot den kris som förklarats den värsta på 100 år. Sverige är ett av de bäst förberedda länderna i världen och landet har talats som ett föredöme världen över för krishantering. Vad har detta med sparkonton att göra? Jo, det är så att det nu för tiden är möjligt att nå en så hög sparränta som 10% på sina insatta pengar men att enda nackdelen är att statlig insättningsgaranti inte gäller. Genom att inte erbjuda detta så kan vissa banker erbjuda dig en enormt hög avkastning. Är detta riskabelt? Nej, som ovan förklarat så har Sverige stått emot den värsta krisen detta århundrade vilket gör att man lugnt kan säga att ens pengar skulle sitta säkert i ett sparkonto utan insättningsgaranti nu när det ekonomiska klimatet är på väg att vända uppåt. Stockholms börsen slår nya rekord och bostadspriserna skjuter i höjden – nu är det dags att ta tillvara på en fantastisk sparränta som ligger rätt i tiden! Lycka till!

Tjäna mest pengar med ett sparkonto utan insättningsgaranti

Är du ute efter att maximera din utdelning på sparade pengar så ska du välja ett sparkonto utan insättningsgaranti. Jämför med listan ovan där vi visar på de vanligaste alternativen där du kan få upp till 10% i sparränta och ansök sedan genom att följa dessa steg:

1. Välj den bank som passar dig

2. Tryck på ”Mer Information” för att gå vidare till bankens hemsida

3. Ansök om ett sparkonto på bankens egna hemsida

Klart! Nu har du ansökt om ett sparkonto och kan börja spara pengar (och tjäna) så fort du fått dina kontouppgifter. Lycka till med sparandet och se fram emot när ditt konto fylls på med extra 10% varje år!