Bäst nätmäklare 2022

Aktiehandel som är en sparform med högre utdelning än sparkonto är något av det mest lukrativa man kan investera sina pengar i. Det är historiskt sett bästa sparformen när det kommer till att skapa och spara mer pengar. Här kan du starta en depå och börja spara i aktier och fonder.

Klicka in till bästa nätmäklarna här nedan och börja spara pengar med aktiehandel!

Mäklare / Bank Omdöme Betyg
1. Avanza Bank
Lägst avgifter
Störst inom Sverige
Inga årsavgifter
5/5
Mer information
2. Nordnet
0 kr i depåavgift
Courtage från 39 kr
Internationell aktiehandel
5/5
Mer information

Bästasparkontot.se har kollat upp de bästa leverantörerna för aktiehandel och visar på denna sida allt du behöver veta för att börja investera pengar i vinstgivande aktier. Processen är enkel: utgå ifrån våran lista, skapa ett konto och börja investera dina pengar direkt. Att börja handla med aktier på nätet är spännande, lukrativt och lärande och du kommer snabbt inse hur bra det kan gå när man väl är insatt. Lyckas du väl kan du göra det till mer än bara en trygg besparingsform och faktiskt jobba med aktier på heltid! Lycka till!

Tjäna pengar med aktier

Att tjäna pengar på aktier är något som kräver dedikation och erfarenhet. Att placera i aktier är en av de mest högavlönade sysselsättningarna som finns och det är hög konkurrens bland de som vill ha en del av kakan. Därför är det bra att du är på den bästa hemsidan för aktiehandel på nätet – vi uppdaterar dig kontinuerligt om information om aktiehandeln med våra aktietips i vårt nyhetsflöde och listar bara de mest seriösa aktörerna inom Sverige för aktiehandel.

Genom att satsa på rätt aktier kan du genast få bra utdelning på dina pengar. Hade du  t ex investerat pengar i AB Kinnevik som trots allt räknas som ett väldigt säkert och tryggt värdepapper under 2013 så hade du mer än fördubblat dina pengar. Detta är bara ett av flera exempel och hittar du rätt så kan du vinna mycket! Besök denna hemsida för mer aktietips för att investera dina pengar så bra som möjligt.

Rätt nätmäklare för aktiehandel

De flesta stora bankerna har halkat efter när det gäller handel med aktier på nätet. Numera är det så kallade nätmäklare som är det bästa verktyget för dig som privatperson när det gäller aktiehandel. Här får du konstant uppdaterad information och tillgång till dina värdepapper dygnet runt via deras hemsidor. Låga courtage och hög säkerhet är en självklarhet i nätmäklarnas värld.

Vi på BästaSparkontot.se har kommit fram till att den bästa nätmäklaren just nu är Avanza. Uppfyller våra höga krav – något som gynnar dig som vill placera i aktier för första gången!

Skulle du behöva en mer detaljerade jämförelse av de bästa nätmäklarna innan du bestämmer du för vilken du väljer så finns det flera alternativ att välja mellan. Du kan, exempelvis, granska mäklarna på egen hand och på så sätt bilda dig en egen uppfattning om vilken mäklare som passar dig bäst. Vidare kan du också använda andra liknande guider som denna. Våra kollegor har bland annat skapat en riktigt bra jämförelse mellan Avanza och Nordnet på sin hemsida där de även tillhandahåller en stor samling investeringstips för svenskar som funderar på att ta sig an världens finansiella marknader.