Statlig insättningsgaranti är en enorm trygghet för dig som vill vara 100% säker på att du alltid kommer åt dina sparpengar även om den värsta olyckan är framme. Bästa sparkontot för dig är ett av nedanstående, där samtliga har statlig insättningsgaranti.

Sparkonto Omdöme Betyg
1. Avanza sparkonto

Upp till 1,2% ränta
Inga dolda avgifter
Insättningsgaranti

5/5
Mer information
2. Ikano Bank sparkonto

Upp till 1,5% ränta
Tryggt & Säkert
Garanterad avkastning

5/5
Mer information
3. Ica Banken sparkonto

0,2% Sparränta
Ingen bindningstid
Matbonus

5/5
Mer information

Statlig insättningsgaranti är en enorm trygghet för dig som vill vara 100% säker på att du alltid kommer åt dina sparpengar även om den värsta olyckan är framme. Vi på Bästasparkontot.se rekommenderar dock att ta ett sparkonto utan insättningsgaranti då det just nu kan ge dig hela 7,8% högre ränteutdelning. I dagens klimat efter historiens värsta finansiella kris så har vi fortfarande inte sett några Svenska banker som gått i konkurs. När vi nu är på väg till bättre tider så visar detta att ett sparkonto utan insättningsgaranti är det bästa valet att göra för att maximera sin utdelning. Vi drar inga gränser och om du av okänd anledning är ute efter ett sparkonto med insättningsgaranti så har vi jämfört och framställt de bästa bankerna här ovan. Finn det bästa sparkontot just nu med insättningsgaranti! Lycka till!

Jämför sparkonto med insättningsgaranti

Vi på BästaSparkontot.se tar oss tid till att ta fram den bästa jämförelselistan på nätet för dig som är ute efter ett sparkonto med bra sparränta. Om du är intresserad av ett sparkonto med insättningsgaranti med all trygghet och säkerhet som medföljer så finns det en del viktiga aspekter att ta hänsyn till. Framförallt så vill du maximera den ränta du kan få ut av ditt sparkonto och du vill kunna komma åt pengarna så lätt som möjligt. Avanza Bank som vi listar som etta här ovan kombinerar dessa faktorer på ett utmärkt sätt. Eftersom att de är en ”internetbank” så kommer du åt dina pengar när du vill och vart i världen som helst samtidigt som du lätt kan starta upp ett aktiekonto och får bra sparränta. Tänk också på att de erbjuder ett sparkonto med insättningsgaranti – dina pengar är till 100% skyddade om banken skulle gå i konkurs.